2012. július 19., csütörtök

Töltött alma

Töltött alma

  • Hozzávalók:
  • · étcsokoládé tortabevonó
  • · 3 db alma
  • · 25 dkg tehéntúró
  • · 1 db citrom
  • · 1 tasak vaníliás cukor
  • · 1 csipetnyi fahéj
  • · 2 db tojássárgája
  • . 2 dkg kókuszreszelék

Elkészítés:

Az almákat megmossuk, kicsumázzuk és korona alakúra félbevágjuk.
A tehéntúrót elkeverjük a tojássárgákkal, a reszelt citromhéjjal, a vaníliás cukorral és az őrölt fahéjjal. Ezzel megtöltjük az almákat, majd közepesen meleg sütőben megsütjük. Olvasztott Szerencsi Tortabevonóval bevonjuk, kókuszreszelékkel meghintjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése